Hemsida till Alandia Försäkring

Multi market-webb till försäkringsbolag.

Preview

Kunden.

Alandia Försäkring är ett försäkringsbolag inriktat på marina försäkringar. Företaget är beläget i Mariehamn, Helsingfors, Stockholm och Göteborg. Alandia har under de senaste året gjort ett omfattande varumärkesarbete och deras hemsida behövde göras om för att matcha det. Man valde WordPress multisite som CMS-plattform för att kunna ha olika innehåll och layout för olika marknader.

Utförandet.

Vi tog fram en fullständig webbdesign baserat på en skiss som kunden hade tagit fram i sin förstudie. Designen byggdes upp blockbaserat så att webbredaktörerna enkelt kan bygga upp innehållssidor med färdigt programmerade sektioner. Alandia hade höga krav på webbtillgänglighet vilket genomsyrade vårt arbete från design till programmering.

En annan viktig faktor var att bibehålla sin sökmotorranking och avancerade webbanalysfunktion som Alandias SEM-partner tagit fram. Migreringen från gamla webben till den nya gick utan problem och vi ser att den organiska trafiken från Google har ökat jämfört med gamla sajten.

Under huven.

Alandias webb är byggd med ett skräddarsytt WordPress-tema utifrån den kundspecifika designen vi tog fram i projektet. Det finns bland annat integrationer med Salesforce och all media är offloadad till Imgix.

Skapat med hjälp av:

WordPress

Tjänster:

Webb