Branding, webb & magasin för Bokhandlargränd

Digitalt och tryckt prospekt i form av webb och magasin.

Preview

Kunden.

Det nybildade bostadsaktiebolaget Bokhandlargränd erbjuder 31 nyproducerade lägenheter på torggatan i Mariehamns absoluta centrum. Med hjälp av genomtänkta och gedigna materialval skapar de ett exklusivt boende som skall hålla för flera generationer. Som boende i någon av bokhandlargränds lägenheter kommer du kunna ta hissen direkt ner i den nya handelsytan där du kan ta del av butiker och restauranger från morgon till kväll.

Uppdraget.

Då vi arbetade fram den visuella identiteten för Bokhandlargränd har vi låtit oss inspireras av de tre byggnadernas arkitektur och inredning vilken beskrivs som enkel, ljus, elegant och balanserad.

Precis som med byggnadernas formspråk har logotyp, färger, fonter och webbens struktur en avskalad, modern men ändå klassisk framtoning där form och funktion harmonierar. Den visuella identiteten håller samman dokument, webb och magasin som en ram där vi låter bilderna tala.

För att förstärka känslan av exklusivitet kompletterades webbplatsen med ett tryckt prospekt i magasinformat där tankarna bakom de olika materialvalen, platsen och arkitekturen fick ta plats.

Skapat med hjälp av:

WordPressFigmaInDesignIllustratorPhotoshop