Webb, branding & bokningssystem till Långviken

Branding, webb och skräddarsytt bokningssystem till Långviken

Preview

Kunden.

Långvikens stugor är ett familjeägd stugby med villor och stugor av premiumklass. Deras varumärke och närvaro på webben var eftersatt och det behövdes göra stora förändringar för att förmedla deras premiumkänsla som besökaren upplever när de besöker platsen. Alla bokningar gjordes manuellt och det var svårt för personalen att hålla en struktur för allt.

Utförandet.

Projektet började med att vi besökte företaget för att få en bild av deras verksamhet. Vi insåg snabbt att deras produkter var mycket mer premium än vad deras varumärke förmedlade. Därför tog vi fram en ny logo, profilfärger, typsnitt och visuellt manér som uttryckte mer lyx.
När den nya grafiska profilen var färdigställd tog vi fram en ny webbdesign inklusive ett bokningsflöde för verksamheten. Kraven på processen för bokningar var väldigt höga med delbetalningar, olika bokningsregler som påverkar datum och priser, tilläggsprodukter med mera.

Under huven.

Långviken är byggt med WordPress och WooCommerce som bas. Därtill är ett tillägg för bokning satt ovanpå som är konfigurerat att matcha med företagets affärslogik. Kortbetalningar genereras smidigt via Stripe.

Skapat med hjälp av:

WordPressWooCommerce