Digitala lösningar.

Våra medarbetare brinner för att göra skillnad och tillsammans med våra kunder utveckla kreativa och smarta sätt att lösa problem. Vi tror på att varje företag och organisation är unik och har därför specifika behov och krav som behöver tillgodoses för att verksamheten ska fungera optimalt. Därför strävar vi efter att producera unika och skräddarsydda lösningar till alla våra kunder - både när det kommer till design och funktionalitet. Vi värdesätter också att det vi levererar ska vara av högsta kvalitet.

Så vad gör vi?

Vi har aldrig varit rädda för att ta oss an nya utmaningar. Genom åren har vi åtagit oss projekt inom ett fyrtiotal olika branscher. Allt från fastighetsförmedling, e-handel och bokningssystem till evenemang, marknadsföring, skönhet och offentlig sektor.


Vi designar och utvecklar hemsidor, appar, orderhanteringssystem, e-identifiering, ansiktsigenkänning, PDF-generering, bildprocessering, smart home-styrning, digitala scheman, chatbotar, digital skyltning och en mängd andra tekniska lösningar.

Webb & e-commerce

Alla behöver inte en avancerad lösning för att nå ut med sin information. För nybildade och mindre organisationer duger ofta en enkel hemsida med allmän information. Den händige kan själv använda en färdig standardprodukt och lägga till innehåll, registrera domän hyra ett webbhotell och gå live.

Vi ser våra lösningar som ett hantverk snarare än en massproducerad produkt. Det våra kunder får är specifikt anpassat för deras behov och verksamheter. Det innebär dock inte att vi uppfinner hjulet på nytt utan vi lägger bara lite extra kärlek på att våra beställare får den bästa lösningen som möjligt. Våra kunder uppskattar den expertis och erfarenheter som vi byggt upp under årens gång. För webb - det har vi gjort mycket av.

System & webbappar

Företag och organisationer har ofta mycket manuellt eller monotont arbete som kan digitaliseras eller automatiseras. Det är vanligt att man blir bekväm i nuet eller känner sig rädd för att introducera förändringar. Ofta vet inte företagsledare om hur mycket av arbetet som kan digitaliseras eller automatiseras vilket är fullt förståeligt eftersom tekniken utvecklas så snabbt.

Vi gör allt vi kan för att hänga med i den svängen och hjälpa våra kunder att spara tid och pengar genom effektivisering. Du anar inte hur mycket små förändringar kan leda till. Vi har byggt webbplattformar för bl.a. att hantera ordrar, felrapporteringar, bokningar, bildprocessering, certifikatgenerering och annat som tidigare skett manuellt.

Appar för Android & iOS

Det finns fall då en app är lämpligare än en vanlig hemsida. En app behöver bara installeras en gång och är sedan enkel att hitta till och startar snabbt. Appar kan erbjuda bättre prestanda på mobiltelefoner än webbapplikationer och det är möjligt att utnyttja telefonernas hårdvara som GPS, push-notifikationer och kamera. Om man däremot bara vill nå ut med information om sitt företag passar det förmodligen bättre på en hemsida som sökmotorer kan hitta.

Alla appar vi bygger fungerar på Android och iPhone. Vi har byggt appar som erbjuder kuponganvändning, e-handel, kartfunktioner, smart home-styrning, abonnemangshantering, ljuduppspelning, ansikts- och fingeravtrycksigenkänning med mera. Vi lägger alltid till ett skräddarsytt administrationsgränssnitt för att hantera innehållet i appen.

Design & varumärkesutveckling

Något som vi tycker är speciellt häftigt att få vara med på är när företag vill göra en varumärkesutveckling. Att få vara med och ta fram en helt ny visuell identitet med ny logotyp, typsnitt, profilfärger samlat i en grafisk profil och sedan se den in action är verkligen inspirerande.

Vi kan även hjälpa till att utveckla koncept och ta fram kampanjer som sträcker sig över en kort intensiv period eller över längre tid. Vi har drivit kampanjer inom HR, hållbarhet, utbildningsplatser, barnrättsfrågor, turism med mera.

Sociala medier

För att lyckas nå användarna i sociala medier krävs en plan och strategi då företag får mindre och mindre utrymme i användarnas flöden. Vi skräddarsyr strategier för företags närvaro på alla sociala medie-plattformar. Vi kan även producera film- och bildmaterial som är anpassade för sociala medier och snabbt fångar användarens uppmärksamhet.

Vi har haft äran att jobba tillsammans med bland andra