Våra projekt & referenser

Vi har haft turen att få jobba med många inspirerande företag och organisationer i olika storlek på Åland och i världen. Det här är ett urval av projekt vi arbetat med. Klicka på en bild för att läsa mer.

Mjuk & Len

Mjuk & Len drogs länge med en föråldrad hemsida. I samband med att verksamheten flyttade till en större lokal tog vi fram en ny och fräsch hemsida. Speciellt med denna är att man kan beställa presentkort online, komplett med kortbetalning.

Till hemsidan

Ålcom

När Ålcom under våren 2017 släppte sina nya EU-abonnemang slog man på stort och släppte samtidigt en helt ny självbetjäningsapp och kundsida. Vi utvecklade appen till iOS och Android och hjälpte även till att ta fram en interaktiv paketväljare på kundsidan, där man själv kan klicka sig fram till sitt perfekta abonnemang.

Till kundsidan & appen

Träningsverket

Träningsverket är en modern träningsanläggning som sommaren 2015 kontaktade oss och ville ha hjälp med ny hemsida. I samband med hemsideprojektet tog vi även fram ett nytt visuellt manér i form av bilder och filmer. Sedan dess har vi haft ett kontinuerligt samarbete där vi till exempel har tagit fram ett digitalt träningsschema på en TV-skärm vid receptionen.

Till hemsidan

Ömsen

Ålands Ömsesidiga Försäkringsbolag är ett av Ålands äldsta företag. Ömsen valde under 2015 att investera miljoner i förebyggande arbete hos sina kunder. Vi kontaktades för att ta fram idéer på hur vi kunde uppmärksamma det skadeförebyggande projektet och resultatet blev en reklamfilmskampanj om sex filmer som marknadsfördes genom Facebook.

Se en av filmerna

Hotell Arkipelag

Hotell Arkipelag, är ledande inom hotell- och konferens på Åland. Arken drogs med ett föråldrat bildmanér. Vi bokade in en familj i ett av hotellrummen och följde dem under en helg. Resultatet ledde till en bildbank för webb, tryck och sociala medier. Vi satte även upp en Youtubekanal med filmerna som länkades till Arkens hemsida.

DKCO Advokatbyrå

DKCO Advokatbyrå är en väletablerad advokatbyrå på Åland. 2014 öppnade advokatbyrån ett kontor i Vasa och tog sig an konkurrensen där. För att sticka ut och hitta en tydligare profilering anlitades vi för att göra om hemsidan från grunden med fokus på nytt visuellt material. Bilderna och filmerna används förutom på hemsidan även i tryck och företagspresentationer.

Till hemsidan

Carelian Caviar

Carelian Caviar är producent av exklusiv kaviar. Utmaningen hos företaget var att få kunderna att skilja deras kaviar från konkurrenterna längre ner i Europa, Asien och Ryssland. Resultatet blev en resa till fjällen där vi fotade och filmade nordiska vinterbilder. Som komplement fotade vi även kaviaren vid ett middagsbord. Materialet används på hemsida, sociala medier och som pressmaterial.

Dahlmans

Dahlmans är en av ålänningarnas favoriter vad gäller mat. Den klassiska wienerkorven har nästan alla en relation till. Lagom till sommaren 2017 släppte vi ett uppdaterat, moderniserat varumärke till ett av Ålands äldsta företag. Resultatet går att se i alla stora matbutiker på Åland samt på Dahlmans nya hemsida.

Till hemsidan

Några av våra kunder