Webbutveckling & design

Snabb, snygg och lätthanterlig webb.

Winter har bred erfarenhet inom alla typer av webbprojekt, oavsett om du behöver en enkel, snabb och snygg hemsida eller något mer avancerat med avancerade tredjepartsintegrationer.

Full-service webbyrå med dig från start till mål.

Vår process börjar med en djupdykning i din verksamhets kärna. Vi vill förstå vad som driver dig, vad som skiljer dig från konkurrensen och vad dina mål är. Därefter formar vi varje pixel, varje klick och varje interaktion för att spegla den unika identiteten och ambitionerna hos ditt företag.

Vi ser till att din webbplats fungerar sömlöst på olika enheter och skärmstorlekar, vilket ger en enhetlig och imponerande användarupplevelse oavsett om det är på mobil, surfplatta eller dator.

Med Sanity som vårt innehållshanteringssystem (CMS) kan vi maximera flexibiliteten och hanterbarheten hos våra webbplatser. Som admin ser du i realtid hur dina ändringar ser ut innan de publiceras.

Ett nytt och bättre sätt att jobba med innehåll.

Vårt CMS, Sanity, är i våra ögon det i särklass bästa alternativet på marknaden. Vi föll för Sanity vid första ögonkastet, och här är varför vi tror att du också kommer att göra det.

Läs mer om Sanity

  Strukturerat innehåll

  Sanity är i framkant med dess flexibla teknik och enkla gränssnitt som låter användare definiera och organisera data på ett lätt sätt. Med Sanity kan vi skapa anpassade innehållstyper, fält och relationer för att effektivt hantera och strukturera komplexa datamodeller, vilket resulterar i enkel åtkomst och hantering av innehållet.

  Live Previews

  Sanity erbjuder en imponerande live preview-funktion som möjliggör realtidsvisning av ändringar medan du arbetar. Denna funktion ger användarna möjlighet att snabbt se hur deras innehåll kommer att visas på webbplatsen innan det publiceras, vilket sparar dig tid.

  Samarbete i realtid

  Användare kan samarbeta och se ändringar i realtid, vilket främjar effektiv kommunikation och ökar produktiviteten genom att flera teammedlemmar kan arbeta på samma projekt samtidigt utan risk för konflikter eller förlorad data. Dessutom med kraftfull versionshantering.

  Avancerad bildhantering

  Vi älskar Sanitys kraftfulla mediahanteringsfunktionalitet. Användare kan enkelt ladda upp, organisera och beskära bilder direkt i Sanity-gränssnittet, vilket minimerar behovet av externa verktyg och förenklar arbetsflödet för att skapa och hantera visuellt rikt innehåll.

  Skalbart & anpassningsbart

  Sanity är ett utmärkt val för skalbara och anpassningsbara projekt tack vare dess flexibla och skalbara infrastruktur samt dess headless-approach. Dessutom tillåter Sanity användare att skapa anpassade innehållstyper och fält, vilket ger maximal flexibilitet för att utforma och anpassa lösningar enligt specifika projektbehov.

  Säkert

  Sanity och headless-arkitektur erbjuder en säker miljö för webbplatser genom att separera presentationen från backenden, vilket minskar attackytan för potentiella säkerhetsrisker.

Sugen på att veta mer?

Ta kontakt med oss eller boka ett digitalt möte med Joel så berättar vi mer.