Sanity - världens bästa CMS*

Sanity som CMS

Sanity används globalt över hela världen av företag som PUMA, XXL, Sonos och Skims. Vi förstår varför. Här är några grejer som utmärker sig med Sanity.

Samarbete i realtid
Hela ditt team kan vara inne på samma sida och redigera tillsammans. Alla sidor har versionshistorik så du enkelt kan se vad som har ändrats och backa tillbaka till en tidigare version vid behov.

Live-förhandsgranskning
Se ändringarna direkt inne i Sanity innan du klickar på publicera, du kan växla förhandsgranskningen mellan desktop och mobile.

Enkel contenthantering
Ingen behöver koda för att uppdatera innehållet på hemsidan. Du kan använda drag-n-drop för att flytta komponenterna. Vi gillar även det inbyggda verktyget för bildbeskärning.

Varför ska jag välja ett headless CMS?

Vi brukar svara på den frågan med - varför inte?

Om du värdesätter att hemsidan ska vara modern nu och i framtiden, ladda snabbt, vara omtyckt av både Google och av dina kunder - då tycker vi du ska skaffa en headless webb nästa gång du gör om er hemsida.

Dessutom är headless säkrare än gammaldags webb tack vare att frontend och backend är separerade. Headless innebär även bättre tillgänglighet/uptime.

Officiell partner med Sanity

Winter är en av ett fåtal partners i Sverige som samarbetar med Sanity. Ett partnerskap vi är väldigt stolta över.