Våra tjänster

Winter specialiserar sig på skräddarsydda digitala lösningar. I praktiken betyder det att de produkter eller tjänster som vi levererar till dig har utformats och anpassats specifikt för ditt företag och dina behov. Det är ett hantverk som skiljer oss från andra och som både vi och våra kunder värdesätter högt.

Vad vi gör

 • Webb

  Vi bygger unika hemsidor utformade efter dina behov. Givetvis fungerar våra hemsidor på telefon, surfplatta och dator.

  Utöver det erbjuder vi även webblösningar med mer dynamiska funktioner så som e-handel och bokningssystem med betalning online, kundinloggning med mera.

 • Appar & system

  Som den enda byrån på Åland utvecklar vi snabba och lättanvända appar som fungerar både till Android och iOS.

  Med vår breda tekniska kunskap kan vi utveckla det mesta; till exempel boknings- och beställningssystem, nyhetsbrev, medlemshantering och kundregister. Vi använder de senaste teknikerna för att erbjuda kostnadseffektiva och snabba lösningar som håller länge.

 • Sociala medier

  För att lyckas nå användarna i sociala medier krävs en plan och strategi då företag får mindre och mindre utrymme i användarnas flöden.

  Vi skräddarsyr strategier för företags närvaro på Facebook, Instagram, Twitter, Youtube och Snapchat. Vi kan även producera film- och bildmaterial som är anpassade för sociala medier och snabbt fångar kundens uppmärksamhet.

 • Digitala skärmar

  Presentera ditt schema, dina priser och erbjudanden eller annan viktig information på en skärm med skräddarsydd design. Informationen uppdaterar du själv och ändringarna visas i realtid framför besökarens ögon.

 • Profil & koncept

  Vi hjälper nya och etablerade företag att bygga eller uppdatera varumärket med grafisk profil och strategi för all typ av kommunikation. Vi utvecklar även koncept som på ett nytänkande sätt för fram ett budskap som tilltalar din målgrupp.

 • Film & foto

  Vi fotar bilder av hög kvalitet. Det kan vara miljöbilder, produkter eller personal. Vi skapar även nytänkande reklamfilmer som fångar kundens uppmärksamhet.

  Därtill förevigar vi evenemang som till exempel bröllop, teaterföreställningar och dansshower med en film.