Det är vi som är Winter.

Winter drivs av unga och kreativa ålänningar som redan har hunnit samla ihop lång erfarenhet i branschen. En stor orsak till att kunder kommer till oss är att de vill ta del av nytänkande lösningar och fräscha idéer. Winter drivs av visionen att alla företag kan utvecklas genom digitala lösningar. Vi älskar det vi gör och det märks i allt vi producerar.

Joel Bergman

Head of Production & Social Media

Produktionschef och ansvarig för sociala medier. Joel började karriären som 16-årig företagsledare i Sx2 Productions där han var producent för mängder av reklam- och informationsfilmer. Han fortsatte sedan karriären med att vara en av initiativtagarna till nya företaget Winter Agency.

Idag brinner han för sociala medier, sökmotoroptimering och rörlig marknadsföring.

Ringer du vårt kontaktnummer här på hemsidan är det Joel du når. Han svarar alla dagar i veckan och ser till att du kommer igång.

Marcus Forsberg

Web Architect & Application Developer

Redan som 10-åring började Marcus arbeta på sitt första webbprojekt, och sen dess har han aldrig slutat skriva kod och designa gränssnitt. Genom åren har hans kunskap bara förbättrats och i dagsläget kan han skapa allting från komplicerade API:er och databasstrukturer till välgjorda hemsidor, appar och frontendlösningar.

Marcus har tidigare erfarenhet som frilansare, där han jobbat med kunder både på och utanför Åland. Förutom att programmera så tar han fantastiskt bra hand om våra kunder. Han är alltid med från projektets start till projektets slut och tar sig gärna an rollen som projektledare inom webb och tekniska projekt.

Marc Biskop

System & Front-end Developer

Nyast i gänget men också den äldste av oss. Marc har pluggat programmering, systemvetenskap och webbutveckling vid Stockholms- och Lunds universitet. Redan efter första projektet som frilansare sa det klick och Marc blev delägare och heltidsanställd. Sedan dess har han tillfört mycket kunskap från skolvärlden och utvecklat våra rutiner att bli mer effektiva och hållbara.

Helst av allt sätter han sig med ett par musikfyllda hörlurar och knackar kod. Oavsett om det gäller en responsiv hemsida eller en databasstruktur till en nytänkande app blir jobbet klart snabbt och ordentligt.

WINTER <3 samarbete

Vi tre får mycket gjort men vi hinner inte göra allt själva. Därför är vi glada att varje dag få samarbeta med ett nätverk av duktiga frilansare och projektanställda både lokalt och ute i världen.

I vårt nätverk av kollegor finns kompetenta utvecklare, designers, fotografer, illustratörer, gurus och allmänt duktiga människor vilket gör att vi kan ta oss an en mängd olika typer av uppdrag. Det är alltid rätt person som jobbar på rätt projekt.

Verkar vi som ett skönt gäng?
Om du tror att du skulle passa in i vårt team - hör av dig.