Om oss

Winter är en digital byrå i Stockholm och på Åland.

En digital partner med hjärta

Winter grundades 2015 med ambitionen att ha branschens nöjdaste kunder. Vi sitter i Stockholm och Mariehamn med projekt och nätverk över hela världen. Hos oss får du fördelarna av ett litet, familjärt team som kan fatta snabba beslut, men även bred kompetens från de duktigaste personerna vi stött på genom vår resa.

Många kunder väljer att samarbeta med oss för att ta del av nytänkande och fräscha idéer. Winter är byrån för dig som vill ha hållbara lösningar i teknisk framkant och idag stödjer vi över 100 kunder kontinuerligt i deras digitala verksamhet.

Med omfattande erfarenhet av både mindre, lokala kunder och större, tekniktunga projekt har vi lärt oss att ett nära samarbete är det viktigaste för att skapa skalbara resultat. Genom att alltid ställa frågan “varför?” kan vi ta fram smarta lösningar som inte bara är snygga på ytan utan också tacklar de underliggande utmaningarna.

Winter är inte bara en kompetent byrå utan också en varm och schysst arbetsplats. Vi värdesätter de medmänskliga mötena och vårdar långvariga, personliga relationer med både kunder och kollegor. Vi gillar att jobba med varandra, och vår målsättning är att alla ska gå hem från en arbetsdag med oss med en bra känsla i kroppen.

Genuint partnerskap

Vi värdesätter ett nära samarbete i allt vi gör, både inom teamet och med våra kunder. Det gör inte bara processen mer meningsfull, utan även slutprodukten mycket bättre.

Djup förståelse

Vi djupdyker i varje projekt, och anstränger oss till det yttersta för att verkligen lära känna dig, ditt företag och dina kunder. Vi vill inte bara definiera vad vi ska göra, utan varför.

Tekniskt ledarskap

Vi är ett team av tekniknördar som brinner för ny teknologi som maxar säkerhet och prestanda. Eftersom vi är ett litet och ägarstyrt företag kan vi fatta snabba beslut och ligga i teknisk framkant.

Marc Biskop

Webbansvarig, partnermarc@winter.ax+358 457 3424 709

Rickard Lundén

Systemarkitekt, partnerrickard@winter.ax+358 457 3427 979

Anton Jansson

Webbutvecklareanton@winter.ax+358 457 3429 273

Amanda Valkonen

Kreatör & strategamanda@winter.ax+358 40 5321 751

Per Henrik Jakobsson

Utvecklarepelle@winter.ax+358 18 55 990

Carl Billkärr

Sales & Business Development Managercarl@winter.ax+46 70 281 68 03

Lina Nordqvist

Designer & strateglina@winter.ax+358 18 55 990Föräldraledig

Din nästa arbetsplats

Om vi får säga det själva så är vi ett riktigt härligt gäng. Vi tror stenhårt på att samarbete och en rolig arbetsplats leder till de allra bästa resultaten. Teamet är alltid öppet för att välkomna rätt person, oavsett om det är in-house eller frilans inom exempelvis design eller content.

Vill du ha en smart digital partner vid din sida?