Det är vi som är Winter.

Winter drivs av unga och kreativa ålänningar som redan har hunnit samla ihop lång erfarenhet i branschen. En stor orsak till att kunder kommer till oss är att de vill ta del av nytänkande lösningar och fräscha idéer. Winter drivs av visionen att alla företag kan utvecklas genom digitala lösningar. Vi älskar det vi gör och det märks i allt vi producerar.

Joel Bergman

Produktionsansvarig

Produktionschef och ansvarig för sociala medier. Joel började karriären som 16-årig företagsledare i Sx2 Productions där han var producent för mängder av reklam- och informationsfilmer. Han fortsatte sedan karriären med att vara en av initiativtagarna till nya företaget Winter Agency.

Idag brinner han för sociala medier, analyser, sökmotoroptimering och rörlig marknadsföring kombinerat med att vara projektledare för de flesta av våra projekt.

Marcus Forsberg

Utvecklingsansvarig

Redan som 10-åring började Marcus arbeta på sitt första webbprojekt, och sen dess har han aldrig slutat skriva kod och designa gränssnitt. Genom åren har hans kunskap bara förbättrats och i dagsläget kan han skapa allting från komplicerade API:er och databasstrukturer till välgjorda hemsidor, appar och frontendlösningar.

Marcus har tidigare erfarenhet som frilansare, där han jobbat med kunder både på och utanför Åland. Förutom att programmera så tar han fantastiskt bra hand om våra kunder. Han är alltid med från projektets start till projektets slut och tar sig gärna an rollen som projektledare inom webb och tekniska projekt.

Marc Biskop

Webbansvarig

Marc har pluggat programmering, systemvetenskap och webbutveckling i Stockholm och Lund. Redan efter första projektet som frilansare sa det klick och Marc blev heltidsanställd.

Helst av allt sätter han sig med ett par musikfyllda hörlurar och knackar kod. Oavsett om det gäller en responsiv hemsida eller säkra betalningsintegrationer blir jobbet klart snabbt och ordentligt.

Rickard Lundén

Webb- & systemutvecklare

Rickard var med i uppstarten av Winter och kom med många goda råd i våra webbprojekt. Nu har vi äntligen fått äran att ha honom hos oss på heltid.

Det finns nog inget som Rickard inte kan programmera; oavsett om det ska byggas en modern app eller ett webbaserat admingränssnitt kan man vara säker på att han löser det på snyggast möjliga sätt - och alltid med de senaste och bästa teknikerna.

Rebecka Eriksson

Grafisk designer & fotograf

Fotograf och grafisk designer med många moderna och kreativa lösningar. Rebecka började frilansa hos oss under 2016 och har sedan dess varit mycket uppskattad bland kunder och kollegor.

Hon har gjort allt från Dahlmans butiksinredning till programblad för Ålands museum i 12 000 exemplar.

Lina Nordqvist

Kreatör

Lina är nyaste tillskottet i Winter-familjen. Hennes främsta jobb är att skapa och hantera bra innehåll till våra projekt - hon fixar allt från schyssta texter till snygg design. Hon är även en fena på att komma på nytänkande koncept och kampanjer.

Winter <3 samarbete

Vi sex får mycket gjort men vi hinner inte göra allt själva. Därför är vi glada att varje dag få samarbeta med ett nätverk av duktiga frilansare och projektanställda både lokalt och ute i världen.

I vårt nätverk av kollegor finns kompetenta utvecklare, designers, fotografer, illustratörer, gurus och allmänt duktiga människor vilket gör att vi kan ta oss an en mängd olika typer av uppdrag. Det är alltid rätt person som jobbar på rätt projekt.

Verkar vi som ett skönt gäng?
Om du tror att du skulle passa in i vårt team - hör av dig.